tirsdag den 13. marts 2012

Et lille hjørne af min stue...

Jeg har taget et par billeder af den del af min stue, hvor fjernsynet står. Sådan en krog kan være svær at gøre hyggelig, da fjernsyn i sig selv, ikke er særlig kønne at se på. Dog har jeg forsøgt at lave det lidt hyggeligt ved at indrette krogen med ting, som har en historie og en betydning.  


Den fine grønne vase fik jeg af min kæreste og min lillesøster i fødselsdagsgave sidste år og den lille lyserøde krukke fandt jeg i en genbrug til bare 5 kr. Jeg synes de to ting er som skabt til hinanden!


Spejlet har jeg fået af min mor i adventsgave sidste år. Egentlig købte hun det til mig, fordi spejlet nemt kunne tages af træpladen, så jeg kunne sætte noget fint papir på pladen bag ved spejlet. Men jeg forelskede mig fuldstændigt i spejlets fine form og søde blomsterkant, at jeg ikke nænnede at lave om på det.


Puden i stolen er også fra en genbrug, købt for 10 kr. og den lille dukke har min lillesøster syet til min kæreste i fødselsdagsgave. Vi troede det var en smart dukke med en fin taske og et lækkert tørklæde, men det viste sig at at dukken er en bankrøver med sportstaske med penge i og et tørklæde som maskering - Så sødt!! Og han blev forresten døbt Ernst :-)

28 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  2. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet
  3. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

    SvarSlet