tirsdag den 20. marts 2012

Et fantastisk fund...

I fredags var min mor så sød at komme og hente mig, da jeg havde fri ved middagstid. Hun havde et ærinde i Herning og forslog derfor at vi skulle tage på shopping i Herning, ikke i de dyre butikker, men i alle de genbrugsbutikker, der findes i Herning. 
Her gjorde jeg mig et kup!

I en af de sidste genbrugsbutikker vi besøgte, fandt jeg et kaffestel nøjagtig magen til det min bedstemor havde. Jeg har drukket uendelig mange kopper varm kakao af det kaffestel, så da jeg så det (næsten komplette) komplette sæt, vidste jeg at jeg aldrig igen ville få muligheden for at købe et SAMLET stel, så jeg slog til og købte det hele. 

Sættet består af tallerkener og underkopper til 12 personer og kopper til 8 (jeg satser på at finde 4 kopper mere ved lejlighed), et ovalt og et rundt fad, en rund skål, en kaffekande og en kakaokande, sukkerskål, flødekande og et lille æggebæger. 

Jeg kan simpelthen ikke vente til jeg snart kan invitere familien til det store kaffebord med mit fine "nye" stel :-)

28 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  2. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet
  3. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

    SvarSlet