torsdag den 10. januar 2013

Jeg lever...

Jeg er ked af at jeg ikke har fået blogget de sidste par måneder, men mit liv har stået lidt på standby, fordi jeg har kæmpet med at få min bacheloropgave færdig.... og så i mandags kunne jeg endelig aflevere den!

Det var noget jeg havde set frem til RIGTIG længe. Den var hård at komme i gennem og jeg endte med at give afkald på bloggen, mit sociale liv, rengøring, kreative sysler osv, simpelthen fordi jeg ikke havde overskud til det, men måtte nøjes med at fokusere på min opgave. Og nu hvor den er afleveret, kan jeg nu endelig begynde at vende tilbage til livet :)

De sidste par dage har jeg brugt på at få lejligheden til at ligne et hjem igen og det er så skønt ,at få ryddet op. 
Det er også først nu jeg har tilladt mig selv at tage mine julegaver i brug - jeg har fået taget billeder af dem og fundet en plads til dem, så det næste stykke tid vil jeg vise frem af mine julegaver, men for nu må I nøjes med et billede af min opgave - ikke specielt spændende, men fantastisk for mig at kunne sige at den er FÆRDIG.




15 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jeg har også glædet mig til at komme i gang igen!

      Slet
  2. Dejligt at se at du er tilbage! :)
    Sad selv med bachelor sidste år, så jeg kender godt følelsen. Ja, og nu på kandidaten er det jo det samme.. Stopper det aldrig det møg??!! :D
    Men godt du kunne holde lidt 'fri' i julen, selvom det kan være svært, da man altid har det i baghovedet.. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det føles nogen gange som om det aldrig får nogen ende! Men for mit vedkommende må bacheloren være nok for nu, men man ved selvfølgelig aldrig :)

      Slet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet