onsdag den 30. januar 2013

Endelig færdig..



Mandag blev dagen, hvor jeg skulle forsvare min bacheloropgave og heldigvis gik det rigtig godt. Derfor kan jeg nu kalde mig Professionsbachelor i International Handel og Markedsføring. 
Det er skønt endelig at få sat et punktum efter at have arbejdet på opgaven i flere måneder  og herefter læst op til forsvaret af opgaven. Af samme grund har der været lidt stille på bloggen efter at jeg fik vist mine julegaver frem. For det første har jeg ikke haft så god tid til at blogge, for det andet har der ikke været så meget spændende at blogge om. 

Dog nåede jeg lige at få sat skik på hjemmet umiddelbart efter jeg afleverede bacheloren og inden det igen gik løs med at få læst op til forsvaret. I forbindelse med den omfattede oprydning og rengøring (Ja, det trængte helt vildt efter at have været forsømt længe) fik jeg taget nogle billeder af stuen på en dag hvor der var godt med lys og dem skal I da lige se :)

Vil på forhånd undskylde for total billedspam :)Men har du alligevel lyst til at se min stue, så læg specielt mærke til Hay sættekassen - den var en julegave fra mine søde svigerforældre.



En lille billedvæg med skønne minder!

Skønt billede af Ollie, som jeg var så heldig at fange på det rette tidspunkt

Den højt ønskede sættekasse - nu med nogle af yndlingstingene herunder flere julegaver


Min arbejdspalds






Billederne er fra en rejse til Cuba






22 kommentarer:

  1. Tillykke med eksamen :-) og sikke en hyggelig stue, med et super billede af Ollie ;-)

    http://denandenhansensoester.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet