torsdag den 25. oktober 2012

Where to begin?
Ja, det er rigtigt! Det er uendelig lang tid siden jeg har lavet et indlæg på bloggen - der har bare været så meget og så røg motivationen sig lige en tur. 

Først havde mine forældre sølvbryllup og det skulle jo fejres... Både på dagen og om lørdagen, ligesom der skulle dækkes borde og ryddes op. Så der gik nogle dage af ugen med dét. Men det var nogle skønne fester, som tog hårdt på kræfterne! :)

Umiddelbart efter blev jeg ramt af influenza, med snot og hoste i en hel uge, hvor jeg heller ikke magtede en masse kreativt...

Endelig blev jeg rask, men så fik jeg ekstra travlt i min praktik, fordi jeg havde haft så mange sygedage... Og nu er jeg så endelig ovenpå både fysisk og mentalt - Skønt!

I weekenden hyggede jeg med at beklæde et par æsker med noget af det tapet jeg købte for noget tid siden og jeg fik flyttet lidt om på tingene i mine reoler. Jeg synes tit det kan være svært at indrette de der Ikea-reoler, fordi det hurtigt kan komme til at se rodet eller proppet ud. Men indtil videre kommer det til at se ud som på billederne nedenfor.Og så så jeg en dag én i blogland (kan selvfølgelig ikke huske hvem), som viste sin bogsamling frem og skrev noget i retningen af: "...og ja, jeg farvekoordinerer mine bøger, kald mig bare mærkelig!"
Men synes lige jeg ville pointere, at det gør jeg faktisk også! Jeg synes ikke det er mærkeligt - faktisk synes jeg det giver ro for øjet, når farverne er passer sammen :)


Jeg har også for læææænge siden fået ombetrukket den skammel jeg købte på bagagerumsmarked i sommer - jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at tage billeder af den før nu.... Hvad synes I?
 

35 kommentarer:

 1. Hej igen!
  Dejligt med et nyt indlæg!
  Jeg har også lige været igennem et længere sygeforløb, så jeg kan nikke genkendende til den manglede energi og motivation! Godt du er på toppen igen :)
  Det er et fint værelse du har, og skammelen passer rigtig godt ind!
  Det ser ud til at du læser mange bøger! Du kan måske anbefale en? Jeg kunne godt bruge en til de mørke efterårs aftner!
  Håber at du får en dejlig weekend.
  Hilsen Amanda.

  SvarSlet
 2. Hej Amanda :) Både mig og min mor er læseheste og jeg plejer at få de bøger hun har læst, så det er ikke dem alle jeg har læst endnu. Men jeg kan varmt anbefale Jussi Adler Olsen og Camilla Läckbergs serier, men det er selvfølgelig kun hvis man er til krimier.
  Tak for rosen og fordi du gider kommentere - det varmer! Håber du får en skøn weekend !

  SvarSlet
 3. Skøn skammel. Lige min stil og elsker dens buede facon! Jeg har også farvekoordineret min store bogreol. Synes det giver mere ro i stuen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for de søde ord! Alle kommentarer varmer :)Og undskyld at jeg er så længe om at svare, men lige nu er jeg begravet i bøger, da jeg er ved at skrive mit bachelor-projekt... Ville virkelig ønske der var mere tid til bloggen, men lige nu må jeg vist fokusere på studiet :)

   Slet
 4. Jeg synes din skammel er blevet rigtig flot og hvor ser der bare hyggeligt ud. De fleste af mine bøger står ikke fremme, men ellers ville jeg helt sikkert også farvekoordinere:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet
 6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 7. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

  SvarSlet
 8. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet