søndag den 2. september 2012

Se lige....

....hvad der kom med posten i sidste uge: En pakke med fine tapet-stykker, 27 stykker i forskellige størrelser. Jeg er forelsket! De har stået i stuen og kigget på mig i en hel uge, hvor jeg ikke lige havde overskud til at gå i gang med de store kreative udfoldelser. Men heldigvis har min lillesøster været på besøg i weekenden og så fik vi brugt lidt af de fine tapeter. Faktisk kom hun allerede herop sammen med min mor tidlig lørdag morgen. Vi havde nemlig aftalt at vi skulle på bagagerumsmarked i Viborg - og vi fik hele 3 timer til at gå derude - der var så mange boder og det hele skulle jo ses. 

Jeg fik købt et par småting og så fik jeg købt en hel masse for min svigermor. Hun samler nemlig på confetti stel og jeg var så heldig at finde mange gode fund til hendes samling. Så nu glæder jeg mig til næste weekend, hvor jeg skal vise hende alt det jeg fik købt til hende. 

Og her er så hvad min dygtige lillesøster fik lavet i dag - jeg synes den blev så flot!!32 kommentarer:

 1. Hold da helt op, du har da shoppet tapeter til den helt store guldmedalje :)
  Er meget misundelig, må jeg indrømme :)
  Har sat dig på min blogroll, så jeg kan følge med i dine fremtidige kreationer.

  KH Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg var så heldig at være på trendsales kort tid efter Anita lagde denne tapetpakke på :) Det gælder om at være hurtig og heldig!
   Jeg er rigtig glad for at du har lagt mig på din blogroll - det betyder rigtig meget!

   Slet
 2. Svar
  1. Tusinde tak :) Ja, det er min (i hendes egne øjne totalt talentløse inden for det kreative) lillesøster, som har lavet fuglene - synes også selv hun har gjort det rigtig godt!

   Slet
 3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 4. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

  SvarSlet
 5. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet