søndag den 16. september 2012

Hæklerier...




Jeg har fået gang i hækleriet! Egentlig startede det som en prøve, for at se om jeg gjorde det rigtig. Og da det så meget rigtigt ud, ja så fortsatte jeg, alt i mens jeg så så fjernsyn.
Jeg blev overrasket over hvor hurtigt man får hæklet en omgang, når man alligevel er optaget af fjernsynet - og nu er der vist snart til en pude :)

Jeg ved bare ikke lige hvordan man får lavet syet en bagside på af almindeligt stof? Hvis nogen derude sider med en god ide til hvordan jeg løser dét problem, må i meget gerne give lyd fra jer :)

Har også haft gang i andre kreative sysler i weekenden, men det viser jeg frem en anden dag. 

Og så er hele hytten blevet rengjort, så nu trænger jeg til at slappe lidt af på sofaen (eventuelt med hæklerier i hænderne:))

Go aften til jer derude :)


15 kommentarer:

  1. Sikke et flot stykke arbejde. Nybegynder, siger du? :) Ville ønske at det var mig der kunne hækle, så ville jeg da gå amok i selvsamme farver.. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for rosen :) Ja, jeg er nybegynder og det går fint med at hækle de rigtige masker. Dog har jeg ikke helt styr på hvordan man skifter farve på den mest optimale måde - men håber øvelse gør mester!

      Slet
  2. Ej hvor er det bare flot! Jeg kan ikke selv hælke eller strikke, så jeg kan ikke hjælpe dig mht til at sy dte på stof, men hvor ville jeg dog ønske jeg var så dygtig :o) Glæder mig til at se det færdige resultat!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg er også rimelig ny inden for hækleriet :) Men jeg håber jeg finder på en løsning! Ellers er der nok ikke andet for end at hækle en firkant magen til, til bagsiden :)

      Slet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet