søndag den 1. juli 2012

En tur i sommerhus...


Oven på en masse opgaveskrivning, eksamenslæsning og en dag med hovedrengøring, trængte jeg til at komme lidt væk hjemmefra. Så fredag pakkede vi bilen og satte kursen mod Århus.

Her tog vi  ud og så AGF-Vejle træningskamp på Århus Station sammen med Martins bror. Jeg havde hele dagen kæmpet med en træls spændingshovedpine, men vejret var dejligt og lunt, så det var rigtig hyggeligt at bruge eftermiddagen på grønsværen, mens Ollie hyggede hjemme hos "farmor" og "farfar". Herefter tog vi hjem til mine Martins forældre og spiste aftensmad.

Inden maden havde jeg fået lov til at gå ned i svigerfars køkkenhave og plukke lidt jordbær til desserten. 7 minutter og så var skålen fuld!! MUMS!! Det tog mig tilbage til min barndom, hvor jeg ofte tog ud til den lokale planteskole og plukkede jordbær sammen med min mor og bedstemor <3
(Dagen efter ringede min svigermor og fortalte at de lige havde plukke 11 kg. jordbær - vild hvad 4 rækker kan blive til!)
Nu har jeg bestemt mig for også at få jordbærplanter i haven når jeg engang får min egen!

Fredag aften kørte vi fra Århus og til sommerhuset ved Rønde. Her har vi hygget lige siden og i sådan en grad at jeg ikke synes der har været tid til en opdatering på bloggen - før nu!
Vi har gået mange ture og i går var vi til et lille loppemarked inde i Rønde (fandt dog ikke noget spændende).

 
I dag fik vi besøg af vores søde nabo Søren, som havde valgt at køre hele vejen fra Viborg for at besøge os. Vi valgte at køre en tur ud til Kalø Slotsruin - en hyggelig gåtur, hvor der blev taget mange billeder at de to amatørfotografer :) Vejret var perfekt, solrigt uden at være for varmt!
Billederne her har jeg taget med mit lille turist-kamera


Og efter at have gået i solen i godt 2 timer var Ollie forpustet og træt, men han havde også hygget sig på turen.

I morgen tager vi igen en tur til Århus. Vi skal på rov i jordbær-rækkerne og en tur ind til Århus for at hygge og ose :)

29 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  2. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet
  3. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

    SvarSlet