lørdag den 2. juni 2012

Dagens fangst


I dag tog mig og Martin på bagagerumsmarked i Viborg. Desværre havde det haglet og regnet kraftigt lige inden vi tog derud, så mange af sælgerne havde pakket sammen og var taget hjem. Ærgerligt, for da vi kom derud, skinnede solen og vejret var skønt.

På trods af det dejlige vejr, fandt jeg ikke noget spændende på markedet - tilgengæld var der bid i den genbrugsbutik vi var i. Her fandt jeg en lyseblå ikea-lampeskærm, 5 boligblade, et fint hovedpudebetræk, en porcelæns-cupcake og to hæklede viskestykker i de skønneste farver, alt til den nette sum af 45 kr. 

Og lupinerne har vi plukket i grøftekanten på vejen hjem fra min familie ... De er så fine og nå ja gratis!




16 kommentarer:

  1. Hvor sjovt. Jeg har beklædt samme krukke - bare i en lidt anden størrelse, kan det passe den er fra SG? - med samme lyserøde papir. Så jeg kan jo kun sige at du har god stil. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ej, hvor sjovt! Ja det er en af søstrenes krukker. Utroligt at man uafhængigt af hinanden, har fået samme tanke ;)
      Jeg faldt pladask for de fine kuverter og måtte simpelthen købe nogen med hjem. ;)

      Slet
    2. Ja, jeg tænkte også lige haps. ;)

      Slet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet