tirsdag den 10. april 2012

Lidt selvforkælelse...

Da min påskeferie begyndte, bestemte jeg mig for at forkæle mig selv med den nye udgave af Bolig Plus-magasinet. Og det var der en helt bestemt grund til: Louise, som har bloggen mortilmernee (som er mig yndlingsblog!!) har sit smukke hjem til udstilling i dette nummer. Og jeg har allerede kigget bladet igennem flere gange, for at opfange alle de små detaljer <3

Jeg håber meget at jeg, når jeg engang får mit eget hus, får det indrettet bare halvt så flot som Louise har indrettet sit smukke hjem !

Tjek hendes blog!! Hendes hjem har ændret sig meget siden billederne blev taget, men det er ikke blevet mindre spændende af den grund :-)




16 kommentarer:

  1. Er lige blevet gjort opmærksom på dette indlæg, og ville da lige skrive til dig.

    Tak for de søde ord, er glad for at høre når man kan inspirere andre.

    Ha en dejlig dag.

    kh Louise

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Louise :)
      Din blog er til stor inspiration for mig!
      Jeg drømmer om at få en villa i stil med din og så indrette den lyst, farverigt og hyggeligt. Og man må sige at din indretning rammer lige plet på de tre ting.
      Så jeg suger til mig og bliver inspireret - og venter bare på at det bliver min tur til at få et dejligt hus, som man kan give sig i kast med.
      Kh Christina

      Slet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet