mandag den 12. november 2012

Julegaveønsker

Jeg har været ved at finde ud af hvad jeg ønsker mig til jul og hold nu op hvor er det svært at begrænse sig! Der er simpelthen så mange ting jeg godt kunne tænke mig og som studerende har jeg desværre ikke råd til at købe dyre ting til mig selv. 
Derfor må jeg i stedet ønske mig det i julegave og håbe på at jeg får bare lidt af det. Det betyder ekstra meget at få en af de dyre gaver, når man ikke selv har råd til at købe tingene.

Jeg plejer at lave min ønskeseddel i Word med billeder, priser og forhandlere, så der ikke er noget at være i tvivl om :) Men som nogen måske har bemærket, så har jeg lavet en side her på bloggen med "Mine ønsker". Her vil jeg løbende lægge billeder ind af mine højeste ønsker.
Indti videre har jeg lavet en lille collage med mine ønsker... 

Hvad er dit højeste julegaveønske?


15 kommentarer:

  1. Det der kunne lige så godt have vært min ønskeseddel.
    Jeg tror at jeg ville blive fantastisk glad hvis jeg fik et eller andet fra Liebe. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kunne komme på mange flere ønsker! Men synes alligevel jeg ville begrænse mig lidt :)

      Slet
  2. Lækre ting du har fundet frem ;-) Melder mig fluks om fastlæser...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak :) Men jeg må nok desværre skuffe dig her i december. Jeg er ved at skrive bachelorprojekt og får desværre forsømt bloggen... men jeg glæder mig til at vende stærkt tilbage i januar, når jeg har afleveret. Indtil da håber jeg I vil bære over med mig!

      Slet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  4. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet