tirsdag den 30. oktober 2012

Søndag aften....

.....var Martin og jeg til en helt fantastisk intim koncert med hende her:


Det var en helt i gennem fantastisk koncert på Atlas i Århus! 
Hun havde valgt ikke at lave nogen set-liste, fordi hun mente at de fleste i publikummet var "hardcore" fans, som nok var blevet lidt trætte af hendes mest populære sange. Derfor bad hun i stedet publikum om løbende at komme med requests og spørgsmål :) 
Derudover spillede hun dét, hun lige følte for, ligesom hun kom med fortællinger om hendes tour i Tyskland og om hvordan det var at have familien med på tour. 

Hun fortalte, at da hun ankom til Atlas og så at der stod et flygel på scenen, skulle dette næsten udnyttes. Derfor blev Tina's kæreste Helgi Jonsson inviteret op på scenen, så de kunne synge nogle sange sammen... og dét blev koncerten bestemt ikke dårligere af. Tvært imod! Helgi var det muntre indslag dén aften, med små jokes, fortællinger osv. og det var skønt at se deres samspil, både musikalsk og som kærester. 
Det blev til 2 helt fantastiske timers koncert, hvor jeg var så fortryllet at jeg glemte at tage et billede, så I må nøjes med dette smukke cover.

Hvad med jer? Er der nogen af jer der er Dickow fans? Og måske har haft fornøjelsen af at være til nogen af hendes koncerter?

14 kommentarer:

  1. Det lyder som en helt fantastisk oplevelse, og meget interessant :) Jeg oplevede hende live sidste år på Skanderborg festivalen, og hun er rigtig god :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja hun er simpelthen fantastisk! Hende bliver jeg aldrig træt af <3

      Slet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet