mandag den 23. juli 2012

Min fødselsdag!


Jeg havde fødselsdag i lørdags og jeg havde en helt fantastisk dag. Faktisk startede dagen allerede om fredagen, hvor jeg var til en rigtig hyggelig fest med mine Englands-venner - hvilket resulterede i at jeg først kom i seng halv 4.

Næste morgen vågnede jeg op til en have fyldt med flag fra mine søde naboer. (Kan det blive bedre? - Ja, det kunne det faktisk!)
Martin havde planlagt en lille overraskelse, som viste sig at være en hygge-tur til Silkeborg. Jeg havde selvfølgelig ikke mit kamara med, da jeg jo ikke vidste hvad vi skulle før vi stod ved søerne i Silkeborg. Men hyggeligt, det var det!

Da vi kom hjem, havde naboerne købt fødselsdagsgaver til mig (kan man ønske sig bedre naboer?) Og før jeg fik set mig om, ankom min familie til min fødselsdag. Jeg helt utrolig mange gaver, gaver som jeg ikke vidste jeg ønskede mig - men det er også de bedste gaver af få! 

Jeg fik viskestykker og servietter i de fineste farver, en lille Kold-bøtte, en ordentlig stak brugte boligblade, en utrolig sød Lyngby-vase med tre små askebægre til, et abonnement til 15 Bolig Plus magasiner og sidst men ikke mindst en gammel Quality Street-dåse. Min mor og jeg er loppe- og genbrugsfreaks og vi er blevet enige om at en Genbrugsbutik ikke er rigtig, hvis ikke den har mindst én af de modbydelige, lilla, ottekantede  Quality Street-dåser, som ingen mennesker gider eje, men som åbenbart også er for god til at smide ud :)






Jeg fik også en lille buket med markblomster, som min mor og lillesøster havde plukket på vejen. Alt i alt en rigtig dejlig dag med alle de bedste!

Nå, nu er det ud til sommeren kommer, så nyd det derude!

14 kommentarer: