mandag den 28. maj 2012

Mangel på energi!


... Ja, nu er det mere end en måned siden jeg lavede mit sidste indlæg. Jeg ville ønske jeg havde været bedre til at lave nogle indlæg til bloggen, men overskuddet har bare ikke været der...

Jeg har haft travlt lektier og opgaver og har brugt meget tid på at finde en praktikplads (hvilket stadig ikke er på plads endnu), så jeg har bare ikke haft tid og overskud til bloggen.

Men nu skal det være slut!

De sidste par dages dejlige vejr har givet mig lidt ny energi. Den vil de næste 3 uger blive brugt på brandingopgave og semesterprojekt - herefter skal jeg "bare" til en enkelt eksamen før jeg har ferie... Og jeg glæder mig helt vildt til at få sommerferie!!

I dag nåede jeg det jeg skulle i min branding opgave og jeg havde endda tid i overskud til at få sat lidt skik på køkkenet. Så benyttede jeg lige lejligheden til at få taget nogle billeder at mit køkken. Det er desværre ikke særlig stort, men til gengæld er det farverigt! 

Jeg håber jeg får blogget den nærmeste fremtid, jeg vil gøre mit bedste for at nå det!











13 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet